Szombat, 2021-01-16, 5:00:30 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS
ÁLDJON AZ ÚR
Főoldal
Regisztráció
Belépés
Honlap-menü

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

 

 

Távolság már nincsen, új idők járnak, huncut kis angyalkák SMS-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, boldog karácsonyt így kívánok nektek!

 

 A karácsony öröme úgy legyen legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegben. Boldog karácsonyt!

 

Karácsony van, karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyű, szép a világ, gyönyörű! Áldott ünnepet!

 

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik, szívünk örömmel megtelik! Boldog karácsonyt!

 

A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk szent karácsony. Békés ünnepeket kívánok!

 

Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben. A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének. Körülölel, mint egy bársony, legyen boldog a karácsony!

 

 Ahogy a hópihe száll kitartott kezedre, úgy szálljon füledbe angyalok éneke! Melengesse szívedet sok-sok szeretet, így kívánok boldog ünnepeket.

 

Fenyőillat van a házban, dió, mák a friss kalácsban. Havas, téli puha álom, hóban lépeget karácsony.

 

 Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sok jó falat; itt a karácsony a kertek alatt!

 

Irigykedve néz a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog ünneped és utána jó éved!

 

 Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt: békés, boldog szép karácsonyt!

 

Ki szeret, s kit szeretnek, az szegény nem lehet. Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az igaz ünnepet!

 

Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csilingel a fákon,legyen békés-boldog ünnepetek, szívemből kívánom!

 

Karácsonyi fénybe öltöznek s ragyognak a fák, felmelegedsz s szívedet az öröm járja át. Karácsonyi fénybe öltözik s megnyugszik a szív, valóra válnak s elvarázsolnak legszebb álmaid!

 

Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok! Miközben bejglit zabálok, sokat gondolok rátok! Boldog karácsonyt!

 

 Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépted kísérje a szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom: légy boldog ezen a karácsonyon!

 

Karácsonykor az angyalok a földre szállnak. Térjenek be hozzád, és maradjanak nálad!

 

Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácsban, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!

 

A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet.

 

Kiskarácsony, nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon. Hozzon nektek minden jót, nem csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szívből jövő melegséget!

 

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked!

 

Karácsonyfa ontja fényét, szeretetet hoz és békét! Angyalka száll a házak felett, elhozta az üzenetet: boldog karácsonyt mindenkinek!

 

Lehalkul a város zaja karácsony estére. Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon.

 

Jégvirág költözzön minden ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s gazdagon, örömökben teljen a karácsony!

 

Belépés

Keresés

Naptár
«  Január 2021  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Barátaink:
 • Ingyenes honlap létrehozása
 • uCoz közösségi fórum
 • Ingyenes online játékok
 • Oktatóvideók
 • A legjobb uCoz-os weboldalak

 • Időkép
  Hőtérkép

  Felhőkép


  Copyright MyCorp © 2021