Szombat, 2021-01-16, 5:21:13 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS
ÁLDJON AZ ÚR
Főoldal
Regisztráció
Belépés
Honlap-menü

Mini-chat

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0


Karácsonyi előkészületek: máskor az utolsó percben veszed meg az ajándékokat, de most igazán kiteszel magadért. Igaz lehet, hogy túlságosan nagy költségekbe vered magad, tehát bánj egy kicsit óvatosabban a pénztárcáddal. 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsony színe lehet a lila, s ne fukarkodj az aranydíszítésekkel sem. Maga a karácsonyfa is pompázhat lila-arany színben. Vegyél minél több angyalkás karácsonyfadíszt! 
Karácsonyeste: a Kos számára gyönyörű karácsony várható, tele érzelemmel, - feltéve, ha megengedi magának, hogy a lelkét megérintse a pillanat varázsa. Ezen az estén nem szégyen, ha elérzékenyülsz! 
Mit fogsz kapni a Kostól? Megpróbálkozik néha azzal, hogy igazán gondosan készüljön a karácsonyra, azonban elképzelhető, hogy pont Te leszel az, akinek az utolsó percben szerzi be az ajándékát. 
Ajándéktippek Kos kedvesünknek, családtagjainknak: ne vegyél neki olyan ajándékot, amely elmélyültséget igényel! Egy vastag könyv, vagy hosszú művészfilm nem lesz a szíve csücske! A sportfelszerelésnek, hátizsáknak, túracipőnek viszont biztosan örül!

Karácsonyi előkészületek: felejthetetlen ajándékokat szeretnél venni. Arra vágysz, hogy mindenki, akit csak szeretsz, azt kaphassa tőled, ami a szíve vágya. Persze az ajándékaid között most is lesz néhány praktikusabb darab. 
Karácsonyeste: érzelmekkel teli karácsony estére számíthatsz, ám nehezen viseled, ha valami nem úgy alakul, ahogyan eltervezted. Próbáld meg nyugalommal és türelemmel kezelni a váratlan eseményeket! 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: válassz bordó, vagy piros karácsonyfadíszeket, ezek nagyon vidáman mutatnak majd a fádon. Helyezz a fa alá a betlehemi jelenetről szóló kisplasztikát! 
Mit fogsz kapni a Bikától? Biztosan igényes ajándékkal fog meglepni. Még akkor is minőségi holmit kapsz tőle, ha csak valami aprósággal lep meg. Igénytelen ajándékokat Ő soha nem vesz. 
Ajándéktippek Bika kedvesünknek, családtagjainknak: ne vegyél neki koncertjegyet, hiszen nem szívesen mozdul ki otthonról. Ezzel szemben nagyon örül egy dísztárgynak, vagy egy masszírozós fotelnak is. Az otthona kényelme, szépsége mindig fontos számára.

Karácsonyi előkészületek: nem sok időt szánsz arra, hogy végiggondold, hogy kinek, mit kellene venned. Talán túlságosan befolyásolnak a reklámok is, ezért olyan ajándékokat veszel, amelyek bárkinek jól jönnének, nagyon praktikusak. 
Karácsonyeste: kiderülhet, hogy nagyon sok embernek fontos vagy. Rengeteg SMS-t, telefont kaphatsz, amely arról tanúskodik, hogy sokan gondolnak rád. Ügyelj arra, hogy ez a nap maradjon meg a családnak! 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsony alapszíne a fehér lesz, - érdemes e szerint kiválasztanod a díszeket. Használhatsz hópehely, jégcsap alakú kiegészítőket is. 
Mit fogsz kapni az Ikrektől? Ő túlságosan racionális típus ahhoz, hogy mélyen a lelkedbe lásson. Ezzel szemben olyan holmikat kaphatsz tőle, amelyeknek hasznát látod a mindennapi életben. 
Ajándéktippek Ikrek kedvesünknek, családtagjainknak: mivel nagyon szeret információkat gyűjteni, lepd meg olyan ismeretterjesztő művekkel, amelyek kézzelfogható távolságba hozzák az ismereteket. Szeret utazni, így nagyon örül egy kisebb hétvégi kirándulásnak is!

Karácsonyi előkészületek: remek szórakozásnak fogod fel a karácsonyi előkészületek, s az ajándékvásárlás sem terhel meg túlságosan. Megpróbálsz nagyon ötletes, jópofa holmikat beszerezni. 
Karácsonyeste: talán túlságosan sok munkát vállalsz fel karácsony napján. Azt szeretnéd, ha családtagjaidnak emlékezetes lenne az ünnep, - így arra törekszel, hogy minden tökéletes legyen. Ne terheld túl magad drasztikusan! 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsonyod legyen tetőtől-talpig aranyszínű! Vegyél arany karácsonyfadíszeket, de érdemes az ajándékokat is aranydíszítésű papírba csomagolnod. 
Mit fogsz kapni a Ráktól? Ő hónapok óta a karácsonyra készül, s az otthoni kis "raktárjában" gyűjtögeti az ajándékokat. Biztosan régen megvette már, amit neked szánt. Az ajándékban az is benne lesz, hogy Ő mindig figyel rád. 
Ajándéktippek Rák kedvesünknek, családtagjainknak: az Ő terepe a család és a háztartás. Minden olyasmit, amitől szebb lehet az otthona szívesen fogad. Jó fogadtatása lehet a konyhai eszközöknek is. Ennél fogva már egy szakácskönyv is boldoggá teszi!

Karácsonyi előkészületek: nagyvonalúan vásárolsz, s ez illik is a természetedhez. Most azonban nem a drága darabokat keresed valójában, hanem inkább kedves és szívhez szóló ajándékokat vennél. 
Karácsonyeste: önfeledten telhet a karácsonyeste, s kiváló lehetőséget kaphatsz arra, hogy gyermekeiddel foglalkozz. Ügyelj arra, hogy legalább ezen az estén ne a szabályok uralják az életeteket! 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsony színpárosítása az arany és a piros lesz. Ez a két szín nagyon vidám hangulatot kelt, s klasszikusnak mondható párosítás. Varázsold ünnepivé a hangulatot angyalkás gyertyákkal! 
Mit fogsz kapni az Oroszlántól? Biztos, hogy ki fog tenni magáért, nem fukarkodik az ajándékokkal. Mivel Ő maga is szereti a csillogást, előszeretettel vásárol ékszereket, elegáns kiegészítőket. 
Ajándéktippek Oroszlán kedvesünknek, családtagjainknak: Ő mindennek örül, ami emeli amúgy sem jelentéktelen külsejének a fényét. Ajándékozhatunk neki csillogó ékszert, de egy minőségi parfümnek is nagyon örül. Ha kisebb ajándékot adnánk, akkor válasszunk neki egy borostyánból készült medált.

Karácsonyi előkészületek: nagyvonalú ajándékokat szeretnél venni a családtagjaidnak, most egyáltalán nem jellemző rád, hogy spórolnál. Valójában arra vágysz, hogy emlékezetessé tedd az ünnepet, időtálló darabokat ajándékoznál. 
Karácsonyeste: csendesen, családi körben telhet az ünnep, bár némi súrlódás is lesz a levegőben! Fölösleges azon vitatkoznotok, hogy hová tegyétek a fát, s a feladatokat is kioszthatjátok békésen! 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsonyod teljen el a természetesség jegyében! Saját kezűleg is elkészítheted a karácsonyfadíszeket! Ehhez csak pár szem dió, arany papír szükséges. A mézeskalács dísz is jó ötlet! 
Mit fogsz kapni a Szűztől? Ő nagyon praktikus, megfontolt ember. Nem fog neked haszontalan holmikat venni, amelyek még a következő karácsonykor is a szekrényedben porosodnak. 
Ajándéktippek Szűz kedvesünknek, családtagjainknak: vegyünk neki hasznos holmit, amelyet a mindennapokban még jól jönnek neki! Jó a konyhafelszerelés, de vehetünk fúrógépet is. A könyv minden mennyiségben jó ötlet, hiszen a Szűz szeret jelentősebb könyvtárat felhalmozni.

Karácsonyi előkészületek: igyekszel megfontoltan készülődni az ünnepre, s a vásárlásokat sem ötletszerűen kezeled. Elképzelhető, hogy listát is készítesz az ajándékokról, beszerzendő kiegészítőkről. 
Karácsonyeste: ha mindent egyszerre akarsz megcsinálni, annak nem lesz jó vége. Nem tudod a fát is díszíteni, s közben háromfogásos remekművet alkotni a konyhában! Oszd meg a többiekkel a feladatokat! 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsony "modern" külsőségekkel köszönthet be, jó ötlet lehet kékbe öltöztetni a karácsonyfát. Ne feledkezz el az apró, kis csengettyűkről, ha lehet ezüstszínben! 
Mit fogsz kapni a Mérlegtől? Olyasmit, ami nem túl személyes, nem túlságosan intim. Viszont elegáns ajándékot várhatsz, olyan holmit, ami "jól jön" a mindennapokban. Ilyen lehet egy finom, bőr határidőnapló. 
Ajándéktippek Mérleg kedvesünknek, családtagjainknak: olyan holmit vegyünk neki, amely "nem köszön vissza az utcán". Vadásszunk egyedi, stílusos ékszerekre. Vehetünk nekik, például Swarovski kristályt. A parfüm is jó választás lehet, de itt koncentráljunk a visszafogottabb illatokra.

Karácsonyi előkészületek: családtagjaid boldogsága most mindennél fontosabb számodra. Már régen kipuhatoltad, hogy mire vágynak, s most a saját igényeidről is képes vagy lemondani azért, hogy örömet szerezhess nekik. 
Karácsonyeste: kényelmesen, nyugodtan készülődtök az ünnepre, bár igaz lehet, hogy túlságosan is az ellenőrzésed alá akarod venni az előkészületeket. Bízz meg a többiekben, - önállóan is fel tudják díszíteni a karácsonyfát! 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idén nagyon megtetszik neked az alma alakú karácsonyfadísz. Ne felejtkezz el a girlandokról sem, lehetőleg arany színben! A csillagszóró elmaradhatatlan kellék a számodra! 
Mit fogsz kapni a Skorpiótól? Ha fontos vagy számára, akkor mindent megtesz, hogy elkápráztasson, igazán kitesz majd magáért. Ha kevésbé érdekled, akkor teljesen megfeledkezik rólad. Udvariasságból nem szeret ajándékozni. 
Ajándéktippek Skorpió kedvesünknek, családtagjainknak: különleges tárgyat vegyél neki, amelyen látszik, hogy nem csak úgy "beugrottál" valahová érte. Ilyen lehet egy plazmalámpa. Mivel szereti a hátborzongató filmeket, nagyon örül Hitchcock valamelyik klasszikus művének.

Karácsonyi előkészületek: nagyon határozott elképzelésekkel rendelkezel az ünnepi készülődést és az ajándékozást illetően, ám egy-két esetben melléfoghatsz a meglepetésekkel. Gondold át még egyszer az ajándékozási listádat! 
Karácsonyeste: te már mindent előkészítettél, hogy jól teljenek az ünnepek. Mindent beszereztél, s mindenki igényeire gondoltál. Már csak annyi a dolgotok, hogy ünnepeljetek! 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: a Te karácsonyod most piros színben fog tündökölni. Vegyél alma alakú díszeket, amelyek természetességet sugároznak. Néhány valódi almát is felhasználhatsz a dekorációhoz. 
Mit fogsz kapni a Nyilastól? Ő nagyon lelkes tud lenni, tehát ha meglát egy ajándékot, amely szerint pont neked való, akkor nem fog habozni. Néha kicsit elhamarkodottan vásárol, ezért nem biztos, hogy passzol például a méret, vagy a szín. 
Ajándéktippek Nyilas kedvesünknek, családtagjainknak: érdeklődő típus, tehát, ha könyvet veszel neki, vagy klasszikus filmet, akkor jól választasz. Ha színházjeggyel leped meg, akkor szintén nagy örömet okozol neki. Ha sportosabb alkat, akkor vehetsz neki bérletet az edzőterembe.

Karácsonyi előkészületek: igazi értéket szeretnél adni karácsonykor, így ritka könyvekre, vagy antik tárgyakra vadászol. Annak tudatában akarsz vásárolni, hogy valóban különleges ajándékot adsz majd a szeretteidnek. 
Karácsonyeste: elsősorban a szellemi tartalom fog meg az ünnepi készülődésben, s igaz lehet, hogy a szívedet-lelkedet beleadod a karácsony megszervezésébe. Akár a saját igényeidről is lemondasz, azért, hogy a szeretteidet boldognak lásd. 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: az idei karácsony az ezüstdíszek, ezüstcsengettyűk és a sejtelmes angyalhaj varázslatos hangulatában telik majd. Ha égősorokkal díszítesz, akkor használj fehér színűt. 
Mit fogsz kapni a Baktól? Ő szeret "komoly" ajándékokat venni. A közelebbi hozzátartozóknak szívesen ajándékoz kötvényt, vagy más értékálló befektetést. "Lazább" kapcsolataiban határidőnaplót, tollat szeret ajándékozni. 
Ajándéktippek Bak kedvesünknek, családtagjainknak: vegyünk neki koncertjegyet egy klasszikus darabra. Ha kiegészítőben gondolkodunk, akkor egy nyakkendőtű is jó ajándék lehet. A Bakok örülnek még az ásványoknak, csontból készült szobroknak, de a bonsai is remek ötlet lehet!

Karácsonyi előkészületek: nagyon tervszerűen és célirányosan készülsz a bevásárlással, elképzelhető, hogy részletes listád is van arról, hogy milyen kellékeket, ajándékokat kell még beszerezned. 
Karácsonyeste: nincs nagy szükséged a külsőségekre, de azt szeretnéd, hogy a családodnak, és különösen a gyermekeidnek emlékezetes legyen az este, ezért hajlandó vagy nagyon igényesen megszervezni az ünnepet. 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: ne vegyél túlságosan sok díszt a karácsonyfádra, a Te karácsonyod most egyszerűbb, de nagyon ízléses kellékek között zajlik majd. A díszek lehetnek igényes üvegdíszek. 
Mit fogsz kapni a Vízöntőtől? Mindig olyasmit szeretne adni, ami valamilyen szempontból különleges, vagy egyedi. Megtörténhet, hogy saját kezűleg készít valamit, hiszen nagyon kreatív és ötletes ember! 
Ajándéktippek Vízöntő kedvesünknek, családtagjainknak: vegyünk neki olyan darabot, amely valamilyen szempontból teljesen egyedi! Jó ötlet, ha iparművész tervezte, ruhadarabbal lepjük meg. Vásárolhatunk neki elektronikai termékeket, vagy kiegészítő alkatrészt a számítógépéhez.

Karácsonyi előkészületek: átgondoltan készülődsz az ajándékozásra, szeretnéd, ha minden rendben lenne az ünnep napján. Mindenre gondolsz, minden percet jól beosztasz. Így amikor ünnepelni kell, akkor már nem lesz gondod semmire. 
Karácsonyeste: talán túlságosan is komolyan veszed a készülődést. Pontos "napirendet" készítesz karácsony napjára, ami tartalmazza a családtagok feladatait is. Egy kicsit több lazaság, spontaneitás igazán jó hangulatot teremthet! 
A külsőségek, amelyek emelhetik a hangulatot: válassz egyszerű, hagyományos kiegészítőket és színeket karácsony napján. Az arany és az ezüst klasszikus színek, és elmaradhatatlan kellék a gyertya is! 
Mit fogsz kapni a Halaktól? Ő az érzelmek embere, s mindig tudja, hogy éppen mi a szíved vágya. Ha hagyod, hogy ráhangolódjon a lelkedre, akkor ki fogja találni, hogy minek örülnél a legjobban! 

Ajándéktippek Halak kedvesünknek, családtagjainknak: az ajándékod meséljen arról, hogy mi lakik a szívedben! Fontos a csomagolás, - azt jelenti, hogy időt szántál Halak hozzátartozódra! Művészeti album, olajfesték készlet, esetleg fényképezőgép, mind jó ötlet, hiszen a Halak kiemelkedő művészi képességekkel rendelkezik!

Belépés

Keresés

Naptár
«  Január 2021  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Barátaink:
 • Ingyenes honlap létrehozása
 • uCoz közösségi fórum
 • Ingyenes online játékok
 • Oktatóvideók
 • A legjobb uCoz-os weboldalak

 • Időkép
  Hőtérkép

  Felhőkép


  Copyright MyCorp © 2021